Anmeldelser

  Kristian Hansen

  trustpilot

  Vil til hver en tid anbefale Sebastian

  Jeg har trænet med Sebastian over 2 forløb af 20 uger, med et godt resultat. Første forløb tabte jeg mig ca. 12kg og fik bygget nogle rigtige gode muskel grupper op, så min træning blev meget mere solid. Sebastian er rigtig god til at tilpasse sig til hvad mine mål var og hjælpe mig med at opnå den, samt med at komme med gode forslag til opskrifter og kost. Jeg vil til hver en tid anbefale Sebastian og jeg ser selv frem til mit næste forløb 🙂

  12. juli 2018

  Nicklas Linneberg

  trustpilot

  Fremragende

  Har haft den bedste oplevelse med Sebastian. I det han kun har få klienter af gangen gør at han kan fokusere 100% på dig. Han har virkelig givet mig motivationen igen i forhold til træning. Han gør det på en måde så man ikke kører død i sit trænings program som man jo godt kan gøre. Den måde som han fik ændret mine spisevaner er simpelthen til UG. Den måde han gør tinegene på er så professionelt. Kan varmt anbefale et træningsforløb.

  8. december 2017

  Malene S

  trustpilot

  8 ugers online forløb

  Jeg har lige været igennem et 8 ugers online forløb. Og det kan klart anbefales. Jeg fik en rigtig god udførlig kostplan og en masse forskellige træningplaner som passede lige til mig. Jeg nåede næsten at tabe 10 kg på de 8 uger og det har motiveret mig til at fortsætte. Der var hurtig support når man skrev.

  22. februar 2018

  Daniel Stuhr

  trustpilot

  Kan varmt anbefale et forløb hos Sebastian

  Havde et 3 måneders forløb med Sebastian som personlig træner, og alt fungerede perfekt. Sebastian er meget vidende om både træning og kost, og får det målrettet den enkeltes behov og situation. Sebastian udlever selv sine råd, hvilket gør det troværdigt. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Sebastian, uanset sit udgangspunkt.

  9. januar 2018