På ti uger kan du nå et flot vægttab eller at opbygge en betydelig mængde muskelmasse. Slutresultatet er naturligvis meget individuelt, men et godt bud er, at du kan tabe cirka ti kilo eller opbygge 3-6 kilo muskelmasse i løbet af et sådant forløb. På ti uger kan du nå at tillægge dig nogle sunde vaner, du kan tage med dig resten af livet.

10 ugers-forløbet er for dig, der ønsker en betydelig ændring af din krop, og som gerne vil have en solid forståelse for både kost og træning. Du kan læse mere om forløbet nederst på denne side eller booke et forløb lige her nedenfor.

Alle forløb er vejledende. Ved specifikke ønsker, bedes du kontakte mig.

seb-ydelser

Inkluderet i medium pakken #2

✔ Træning 3 gange om ugen i 10 uger (55 min)
✔ Personlig træningsplan
✔ Kostvejledning i 10 uger
✔ Målinger før og efter
✔ Tæt samarbejde med mig

10 ugers-træningsplan

Dette forløb er til dig som:

Vil tabe op til 10 kg
Ønsker at opbygge 3-6 kg muskelmasse
Ønsker at få styr på basale øvelser og teknikker
Gerne vil opbygge sunde, langvarige vaner

Pris 27.000,-

Trustpilot (4,7/5)

Google (5,0/5)

BOOK PRØVETIME

Book en prøvetime og se om personlig træning er noget for dig. Hvis du efterfølgende vælger, at booke et forløb, vil prisen for prøvetimen blive modregnet i forløbets pris. Prøvetimen vil således fungere som den 1. session i forløbet.

Pris 1.200,-

SÅDAN FOREGÅR DET

Step 1

Du booker dit forløb online her på siden. Du udfylder diverse informationer om dig selv og betaler herefter.

Step 2

Inden for 48 timer bliver du kontaktet af mig med henblik på at aftale en tid til den første konsultation.

Step 3

Den første konsultation starter med en indledende samtale. Du bliver målt, og vi tager evt. billeder. Herefter starter vi træningen.

FØR- OG EFTERBILLEDER AF KLIENTER

Efter 12 uger med personlig træning er forvandlingen til at få øje på.

Nadia

Efter 12 uger med personlig træning er forvandlingen til at få øje på.

Tabt 10 kg med hjemmetræning

Ida

Tabte 10 kg på 12 uger med fokuseret hjemmetræning.

Tabte 3 kg. fedt og fik opbygget 5,5 kg. muskelmasse på 8 uger.

Dan

Tabte 3 kg fedt og fik opbygget 5,5 kg muskelmasse på 8 uger.

Dette kan jeg være behjælpelig med

Jeg har altid været glad for sport og træning, og allerede i en tidlig alder uddannede jeg mig til sportsmassør og fitnessinstruktør. Senere tog jeg Danmarks Idrætsforbunds diplomtræneruddannelse, som svarer til niveau III i idrættens europæiske uddannelsessystem. I mere end ti år har jeg beskæftiget mig med personlig træning, og på den tid har jeg haft over 1.000 klienter igennem. Med andre ord har jeg efterhånden en del erfaring at trække på.

Som personlig træner favner jeg bredt, og jeg kan derfor også være dig behjælpelig i en lang række forskellige sammenhænge. Mange af mine klienter ønsker at tabe sig eller at tage på i muskler, men jeg har også mange klienter, der ganske enkelt gerne vil komme i form og derved blive sundere, stærkere og gladere. Ligeledes arbejder jeg med mennesker, der gerne vil blive ”strandklar”, eller som ønsker at stå knivskarpt til deres bryllup eller en anden stor begivenhed.

Jeg har klienter af begge køn og i alle aldre. Faktisk arbejder jeg med mennesker helt op til 80-årsalderen, og tro mig: Det er aldrig for sent at komme i gang.

Har du særlige udfordringer i form af eksempelvis skader eller en dårlig ryg grundet stillesiddende arbejde, kan jeg hjælpe med at rette op. Ligeledes kan jeg hjælpe dig med at komme i form til eksempelvis den fysiske optagelsesprøve til politiet eller militæret. Jeg kan altså klare lidt af det hele, og uanset dit fysiske udgangspunkt og dine mål vil jeg kunne hjælpe dig igennem et 10-ugers træningsforløb.

Sådan foregår et forløb typisk hos mig

Der er aldrig to træningsforløb, der er ens. Selvom mange klienter kommer til mig med næsten identiske målsætninger og udgangspunkter, bliver forløbene aldrig de samme. Forløbet bliver tilpasset den enkelte, for på den måde opnår vi de bedste resultater. Et træningsforløb bliver altså sammensat med fokus på dine mål, dit udgangspunkt, dine præferencer i forhold til træning og din livsstil. Træningsforløbet skal give mening for dig, og netop derfor skræddersyr jeg altid forløbene specifikt til den enkelte klient.

Der er altid mulighed for modificeringer, men som udgangspunkt træner vi sammen 1-2 gange om ugen i løbet af et 10-ugers-forløb. Det foregår i mit private gym i København. Derudover sammensætter jeg en træningsplan til dig, som du skal følge på de dage, hvor vi ikke træner sammen. Denne plan bliver tilrettelagt ud fra, hvordan træningen bedst kan passe ind i din hverdag, samt om du for eksempel foretrækker at træne derhjemme, i et fitnesscenter eller udendørs. For nogle giver det mening at træne i et fitnesscenter et par timer nogle gange om ugen, imens det for andre passer bedre ind i programmet at træne derhjemme en halv times tid dagligt. Hvad end der passer bedst ind i din kalender, finder vi frem til en løsning.

På de ugentlige 1:1-sessioner med mig sørger jeg naturligvis for at sætte dig grundigt ind i de forskellige øvelser, så du er godt rustet til dem, når du skal træne selv. Jeg går meget op i, at teknikken er på plads, så du får det maksimale ud af træningen og naturligvis undgår skader.

Udover at vi har fokus på træning igennem et 10-ugers træningsforløb, kigger vi også på din kost. Det gælder nemlig, at kost og træning er to sider af samme sag – spiser du ikke korrekt i forhold til din træning, kan du træne og træne på livet løs uden at se de ønskede resultater. Derfor indgår kostvejledning også altid som en del af et træningsforløb hos mig.

Du behøver ikke frygte at blive sat på en stram kur eller at skulle tælle kalorier. Jeg har en lidt mere menneskelig og fleksibel tilgang til kostvejledning. Dét kan du læse mere om her.

Gode relationer skaber gode resultater

Jeg har naturligvis altid en professionel tilgang til træningen, men samtidig tror jeg på, at gode relationer skaber gode resultater. Igennem et træningsforløb er vi typisk i daglig kontakt, og derudover mødes vi en gang eller to om ugen til træning. Vi kommer selvsagt ind på livet af hinanden, og det ser jeg udelukkende som en fordel.

Når vi er på bølgelængde og forstår hinanden, er det langt nemmere sammen at arbejde imod et fælles mål; dit mål. Personlig træning handler i høj grad om kommunikation, og forstår du og jeg ikke hinanden, er det tæt på umuligt at opnå de ønskede resultater.

Til træningen er der plads til, at der bliver joket og hyggesnakket indimellem. Det skal gerne være en fornøjelse at træne, og du bør gå fra enhver træningssession med en god fornemmelse. Derfor skal der naturligvis også være en god stemning. Samtidig er det meget nemmere og mere motiverende at yde sit bedste, hvis man føler sig godt tilpas under træningen. Der er således kun fordele ved, at vi opbygger en god relation.

Jeg selv er en stille og rolig fyr med passion for træning og kost. Jeg finder glæde i at hjælpe andre med at nå deres mål, og jeg går gerne den ekstra mil for mine klienter. Dit mål er mit mål, og min mission er at hjælpe dig med at lykkes. Du kan læse mere om mig og min tilgang til træning her.

Book dit træningsforløb online her på siden

Et 10-ugers træningsforløb er perfekt for dig, der gerne vil komme rigtig godt i gang med træningen. På ti uger kan du nå at opbygge nogle gode, sunde vaner i forhold til både kost og træning, og du får en solid forståelse for træningsteknik. Efter de ti uger vil du være klar til selv at træne videre imod nye mål eller vedligeholde de resultater, du har nået i forløbet med mig.

På ti uger kan du tabe cirka ti kilo, eller du kan øge din muskelmasse med cirka 3-6 kilo. Desuden vil du på et sådant forløb kunne opbygge en god grundform og blive en stærkere og sundere udgave af dig selv. Kort og godt kan man komme rigtig langt på ti uger med målrettet træning, så hvad venter du på?

  Book Medium pakken #2 her

  Anmeldelser

  Matilde Wad Seider

  trustpilot

  Kæmpe anbefaling!

  Efter 5 uger hos Sebastian føler jeg mig rustet til at stå på egne ben og opnå det vægttab, jeg gerne vil.
  Jeg har flere gange prøvet selv uden resultat.

  Sebastian har en helt utrolig professionel og beundringsværdig evne til straks at se hvor og hvordan der skal handles for at opnå resultater.

  God og behagelig kommunikation mellem træningerne.
  Tak for nu og min varmeste anbefaling herfra!

  2020

  Jesper Lumby Jensen

  trustpilot

  Tak for denne gang

  Jeg har haft fornøjelsen af et 20-klip træningsforløb med Sebastian. Mine ambitioner var at se hvad jeg kunne præstere med den krop gud har skænket mig, og også lave en investering i mig selv.
  På trods af coronapandemien har jeg været fuldt ud tilfreds med forløbet.

  For mig har Sebastian givet mig en masse inspiration til min træning fremadrettet, men også givet mig god vejledning i forhold til min kost.

  2020

  Rasmus Fallesen

  trustpilot

  Kan klart anbefales

  Købte 10 klip hos Sebastian (forløb på 2,5 måneder) med det mål at blive mindre omkring maven.
  Via en række træningsprogrammer og justeringener i kosten opnåede jeg er reduktion på 7cm omkring maven og en vægt reduktion på 7,5kg.

  Sebastian formåede at få de mest effektfulde ud af forløbet på den mindst generende måde for mig. Han lytter til hvad du kan lide og ikke lide, og foreslår øvelser og forbedringer ud fra det.

  2020

  Rikke Toft

  trustpilot

  Kan absolut anbefales!

  Jeg havde et kanon forløb med Sebastian (10 klip), med fokus på at blive stærkere og komme i form. Og det er jeg med garanti blevet. Mit forløb var primært bygget på at blive klar til fremtidige optagelsesprøver hos brandvæsnet, og jeg har virkelig fået en del med i rygsækken. Både hvad omhandler kost og træning.

  Så til andre der overvejer Personlig Træning – Sebastian kan varmt anbefales!

  2020