om-seb

Jeg har altid været klassens sportsnørd. Som barn og ung var sport nærmest det eneste, jeg gik op i, og som du nok kan regne ud, fylder det stadig en hel del for mig. Jeg har dyrket flere forskellige sportsgrene på eliteniveau, og allerede i en tidlig alder valgte jeg at uddanne mig til sportsmassør og fitnessinstruktør. Senere tog jeg skridtet videre og fuldførte diplomtræneruddannelsen ved Danmarks Idrætsforbund.

Ifølge DIF selv er det ’en uddannelse for dig, der ikke bare vil træne de bedste atleter, men som også selv har en ambition om at være med i eliten af trænere.’ Træneruddannelsen svarer til niveau III i idrættens europæiske uddannelsessystem.

Jeg har mere end 10 års erfaring som personlig træner og har haft 1.000+ klienter igennem. I dag har jeg et privat gym på Korsgade i København, hvorfra jeg hjælper klienter i alle aldre med at nå deres forskellige mål.

Når du vælger mig som personlig træner, kan du være sikker på at blive mødt i øjenhøjde af en stille og rolig fyr. Jeg anser i højere grad mig selv som en mentor end som en træner, og ved at sætte mig i dit sted kan jeg hjælpe dig med at opnå varige resultater.

Træningen bliver tilrettelagt, så den giver mening for dig og din livsstil. Jeg sørger for at motivere dig til at nå dine mål, og jeg er din pålidelige sparringspartner hele vejen igennem forløbet.

Her på siden kan du læse meget mere om, hvem jeg er som person og træner, hvordan træningen foregår hos mig samt mine arbejdsområder.

UDDANNELSE

Diplomtræner v. Danmarks idrætsforbund
• Fitnessinstruktør
• Sportsmassør
• Tennistræner

REFERENCER

• Mere end 1.000 klienter
• Fysisk træner for professionelle sportsudøvere herunder fodbold, tennis, ishockey og E-sport
• Arrangeret træningsrejser gennem 10 år

SPIDSKOMPETENCER

• 1:1 personlig træning
• Muskelopbygning og vægttab
• Præstationsforberedende træning
• Coaching & mentaltræning
• Kostvejledning

Sådan foregår et træningsforløb hos mig

Det er vigtigt for mig at slå fast, at der aldrig er to træningsforløb, der er ens. Hele pointen med personlig træning er, at det er dig, der er i centrum. Med øje på din livsstil, dine mål og dit udgangspunkt tilrettelægges et træningsforløb, som er 110 % skræddersyet til dig. Selvom mange kommer til mig med de samme udfordringer og problemstillinger, er der altså ikke to klienter, der kommer igennem det samme forløb.

Vi kan tilpasse træningsmængden- og typen efter dine behov og præferencer, men som regel vil du træne 1-3 gange om ugen sammen med mig. Herudover vil der typisk blive lagt et træningsprogram, du kan følge til resten af ugens træningssessioner. Jeg lægger meget vægt på, at træningen bliver udført korrekt, og at teknikken er i orden, så du får det maksimale ud af træningen og undgår skader. Derfor sørger jeg naturligvis for at sætte dig grundigt ind i de forskellige øvelser, så du er godt rustet til at træne alene de dage, du ikke træner sammen med mig.

Træningen spiller naturligt nok en stor rolle i et træningsforløb. Det gælder imidlertid, at kost og træning er to sider af samme sag. Du kan træne nok så meget uden at opnå de ønskede resultater, hvis ikke vi samtidig kigger på, hvad og hvor meget du spiser. Derfor vil der også altid indgå grundig kostvejledning i et træningsforløb hos mig.

”Åh nej, skal jeg nu i gang med at tælle kalorier?”, tænker du måske. Bare rolig, jeg gør mig ikke i stramme madplaner og kalorieoptælling. Derimod gør jeg mig i grundig, personlig kostvejledning, hvor jeg følger dine madvaner helt tæt og hjælper dig med at rette ind på en måde, som giver mening for dig. Vil du opnå varige resultater, skal du ikke partout på en stram kur, hvor du skal veje din mad og spise på bestemte tidspunkter. Derimod skal du opbygge nogle sunde vaner, så du får alt det, din krop har godt af og har brug for, og der fortsat er plads til at leve et ganske almindeligt liv.

Ved opstarten af et træningsforløb vil vi typisk sammen gennemgå dine kostvaner, og jeg vil allerede her komme med inputs til, hvor du kan sætte ind for at nå dine mål. Herefter vil vi indgå i tæt, daglig dialog, hvor du for eksempel sender billeder og små beskrivelser af den mad, du har indtaget i løbet af en dag. Ud fra dette får du personlig og håndgribelig feedback, du faktisk kan bruge til noget. På den måde får vi opbygget nogle gode vaner, der passer til din livsstil, og som giver mening i forhold til dine ambitioner for træningen.

Gode relationer skaber gode resultater

Når du vælger mig som din personlige træner, skal du se mig som din trofaste sparringspartner hele vejen igennem forløbet. Vi er i tæt kontakt, så jeg kan følge med i din udvikling, selvom vi ikke fysisk mødes til træning. Jeg er altså meget mere end en træner, du mødes med en gang eller to om ugen. Jeg er din mentor, og jeg er altid med dig, så du kan bevare motivationen.

Træningen bliver naturligvis altid tilgået professionelt, men når vi sammen arbejder os hen imod et fælles mål – dit mål – kan man ikke komme uden om, at der i løbet af 5, 10 eller 20 uger bliver opbygget en relation. Hvis du spørger mig, er dette udelukkende en fordel, for jeg tror på, at gode relationer skaber gode resultater.

Personlig træning handler i høj grad om kommunikation, og når vi er på bølgelængde, bliver det derfor også langt nemmere at komme i mål. Du skal gerne føle dig fuldkommen tryg ved mig og mine metoder, og du skal turde spørge løs til både træning og kost. Derfor vægter jeg også den gode relation og kommunikation utroligt højt.

Jeg er en stille og rolig fyr, som ganske enkelt er helt tosset med træning. Selvom jeg har en professionel tilgang til træningen, er der naturligvis plads til sjov og ballade, når vi mødes, og jeg er ikke bleg for at komme med en joke eller to. Det skal være en fornøjelse at træne, hvis du skal bevare motivationen, og derfor skal der også være god stemning, så du kan gå opløftet fra træningen hver eneste gang.

Vil du opnå resultater, skal du være realistisk

Du kan være sikker på, at jeg sætter mig i dit sted, når du starter et personligt træningsforløb hos mig. Træningen bliver tilrettelagt ud fra dit udgangspunkt og dine mål, og jeg sørger altid for at være i øjenhøjde med dig som klient. Du er ganske enkelt i centrum.

Når det kommer til træning, handler det om at være realist. Hvis ikke du er realistisk, ender du med at blive skuffet, og så er det, du kører død i dit projekt. Du må hellere end gerne være ambitiøs, for man kan virkelig komme langt med målrettet træning kombineret med den rette kost. Det gælder blot om at være realistisk omkring, hvad der er muligt, og hvad der giver mening for dig, når man tager din levemåde i betragtning.

Har du børn, et fuldtidsjob samt diverse andre interesser end træningen, er det næppe realistisk, at du får trænet flere timer hver eneste dag. Det hele handler altså om at få din livsstil, dine mål og dit udgangspunkt til at gå op i en højere sammenhæng og ud fra disse forskellige faktorer lægge en realistisk og gennemtænkt plan for dit træningsforløb.

Jeg lover ikke mine klienter guld og grønne skove, og jeg påstår ikke at være mirakelmager. Arbejder du målrettet og dedikeret imod et ambitiøst, men realistisk mål, skal vi imidlertid nok kunne opnå særdeles gode resultater. For eksempel hjalp jeg på et tidspunkt en kvinde med at tabe sig knap 40 kilo på et år og derefter fuldføre en ironman.

Book et personligt tilpasset træningsforløb

Som personlig træner favner jeg bredt. Jeg beskæftiger mig meget med vægttab, muskelopbygning og styrketræning. Derudover hjælper jeg typisk klienter, som ganske enkelt ønsker at komme i bedre form for at blive en gladere og sundere version af sig selv. Skal du træne op til noget helt konkret såsom optagelsesprøven til politiet eller militæret, kan jeg også være dig behjælpelig i denne sammenhæng. Det samme gælder, hvis du ønsker sparring til skadesforebyggende træning.

Faktisk kan jeg klare det meste inden for træning, så uanset hvilke udfordringer og målsætninger du har, kan jeg med største sandsynlighed hjælpe dig.

Ved at klikke dig ind på de forskellige forløb og ydelser kan du læse mere om disse og blive klogere på,
hvordan de respektive forløb er bygget op. Desuden har du mulighed for at booke dit træningsforløb online,
så du hurtigst muligt kan komme i gang med at arbejde dedikeret på at nå dine mål.