Ønsker du at blive en ny og forbedret udgave af dig selv? Vil du lægge dit liv fuldkommen om og få en solid forståelse for kost, træning og kroppen? Så er et 20-ugers-forløb det rette valg for dig.

I løbet af 20 uger kan du opnå et større vægttab, eller du kan transformere kroppen ved at opbygge muskelmasse. I dette forløb er der tid til at gå helt i dybden med både kost og træning, og du får tillagt dig nogle gode, sunde vaner, som du kan tage med dig resten af livet.

Du vil igennem et 20-ugers træningsforløb blive introduceret for forskellige træningsformer, og hele vejen igennem er jeg din pålidelige sparringspartner, der hjælper dig med at finde rundt i den, til tider, forvirrende træningsjungle.

Læs mere om dette træningsforløb nederst på siden, eller book et forløb her nedenfor.

Alle forløb er vejledende. Ved specifikke ønsker, bedes du kontakte mig.

seb-ydelser

Inkluderet i large pakken

✔ Træning 2 gange om ugen i 20 uger (55 min)
✔ Personlig træningsplan
✔ Kostvejledning i 20 uger
✔ Målinger før og efter
✔ Tæt samarbejde med mig

20 ugers-træningsplan

Dette forløb er til dig som:

Vil tabe over 10 kg
Ønsker at opbygge en flot og veltrænet krop
Ønsker at tilegne dig dybdegående viden om krop, træning og kost
Søger en seriøs og varig livsstilsændring

Pris 35.000,-

Trustpilot (4,7/5)

Google (5,0/5)

BOOK PRØVETIME

Book en prøvetime og se om personlig træning er noget for dig. Hvis du efterfølgende vælger, at booke et forløb, vil prisen for prøvetimen blive modregnet i forløbets pris. Prøvetimen vil således fungere som den 1. session i forløbet.

Pris 1.200,-

SÅDAN FOREGÅR DET

Step 1

Du booker dit forløb online her på siden. Du udfylder diverse informationer om dig selv og betaler herefter.

Step 2

Inden for 48 timer bliver du kontaktet af mig med henblik på at aftale en tid til den første konsultation.

Step 3

Den første konsultation starter med en indledende samtale. Du bliver målt, og vi tager evt. billeder. Herefter starter vi træningen.

FØR- OG EFTERBILLEDER AF KLIENTER

Efter tre måneder var vi kommet længere, end de fleste gør på flere år.

Poul

Efter tre måneder var vi kommet længere, end de fleste gør på flere år.

Tabte 37 kg. på 1 år og gennemførte til slut en ironman.

Margit

Tabte 37 kg på et år og gennemførte til slut en fuld ironman.

Fra 2009 til 2015 er der blevet opbygget 20 kg. muskelmasse.

Sebastian

Fra 2009 til 2015 er der blevet opbygget 20 kg. muskelmasse.

Hvad kan jeg nå på 20 uger?

Dine konkrete resultater afhænger af en lang række forskellige faktorer. Eksempelvis spiller dit fysiske udgangspunkt en væsentlig rolle i forhold til, hvad du kan nå på 20 uger. Ligeledes er det naturligvis afgørende, hvor meget arbejde du lægger for dagen, samt hvad der er fokus på i din træning. Har du fokus på vægttab, vil du typisk kunne tabe mere end ti kilo i løbet af dette forløb. Er dit mål at øge din muskelmasse og opbygge en sund og stærk krop, kan dette ligeledes nås på 20 uger.

Et 20-ugers træningsforløb er for dig, der ønsker at gennemgå den helt store transformation. Med den rette kost og målrettet træning kan man nå virkelig langt i løbet af et forløb som dette, så ønsker du langt om længe at få opbygget drømmekroppen, er dette den rette løsning.

Vi går i dybden med både kost og træning i løbet af et 20-ugers træningsforløb. Du vil altså ikke blot opnå en transformation, men derimod få en dybere forståelse for kroppen og for, hvordan kost og træning påvirker den. Du vil kunne gennemgå en komplet livsstilsændring i løbet af dette forløb, og efterfølgende vil du være i stand til egenhændigt at arbejde imod nye mål, hvis du ønsker dét.

Hvem er min typiske klient?

Jeg har klienter af begge køn og i alle aldre. Faktisk har jeg arbejdet med folk helt op i 80-årsalderen, som har opnået rigtig gode resultater.

Ved 20-ugers træningsforløb har jeg mange klienter, som ønsker en komplet transformation. Det er eksempelvis folk, som ønsker én gang for alle at få lagt deres liv om, så de kan blive både sundere, stærkere og gladere.

En del af mine klienter har et ønske om at tabe sig betydeligt eller at ændre deres kroppe ved for eksempel at opbygge muskelmasse og blive mere rippede. Jeg har også klienter, der specifikt træner op til fysiske optagelsesprøver, eller som har brug for hjælp til træningen grundet skader såsom en dårlig ryg grundet stillesiddende arbejde.

På et tidspunkt hjalp jeg en kvinde med at tabe sig knap 40 kilo og efter et år gennemføre en fuld ironman. Ligeledes har jeg hjulpet en mand med at komme i form til at bestige Kilimanjaro. Kort sagt har jeg alverdens forskellige klienter, så uanset dit udgangspunkt og dine mål kan jeg også hjælpe dig.

Hvor ofte kommer jeg til at træne?

Forløbet tilpasses specifikt til dig og din livsstil, så der er ikke et konkret svar på, hvor ofte du kommer til at træne i løbet af et 20-ugers træningsforløb. Træningen skal passe ind i din kalender, og den skal matche dine præferencer i forhold til, om du for eksempel helst vil træne udendørs, derhjemme på stuegulvet eller i et fitnesscenter.

Som regel vil vi træne sammen 1-2 gange om ugen i mit private gym i København. Derudover lægger jeg en træningsplan for dig, som du skal følge, når vi ikke fysisk mødes til træning. For nogle giver det mening at træne nogle timer ad gangen et par gange om ugen. For andre passer det bedre ind i programmet at træne hårdt derhjemme 20-30 minutter dagligt. Hvad end der giver mening i forhold til dit arbejde, din familie og dine fritidsinteresser, kan vi lægge en træningsplan, der passer ind i din dagligdag.

Hvis ikke du skal køre død i træningsprojektet, er det alfa og omega, at træningen tilrettelægges efter dit liv og din livsstil. Træningen skal forbedre dit liv – ikke overtage det. Derfor gør jeg meget ud af at skræddersy et program, som passer til dig. Du må hellere end gerne være ambitiøs, men samtidig skal vi være realistiske omkring, hvordan og hvor meget du reelt set kan træne i forhold til, hvordan din hverdag forløber. Ved at lægge en realistisk, gennemtænkt plan, bliver træningen en naturlig, integreret del af dit liv – også på den lange bane.

Hvilken type træning er der tale om?

I løbet af et 20-ugers træningsforløb vil du blive introduceret for flere forskellige typer træning. Jeg vil guide dig igennem træningsjunglen og hjælpe dig med at finde frem til, hvilke træningstyper der er allerbedst for dig. Min erfaring er, at rigtig mange mennesker træner forkert i forhold til, hvad de gerne vil opnå med træningen. Det er naturligvis uhensigtsmæssigt, og derfor er det vigtigt, at træningen bliver sammensat ud fra dine mål. Samtidig er det vigtigt at have dine personlige præferencer i forhold til træningen for øje, så du bevarer motivationen.

Jeg har mere end 10 års erfaring med personlig træning og er uddannet diplomtræner fra Danmarks Idrætsforbund. Selv har jeg dyrket flere forskellige sportsgrene på eliteplan, og jeg har således efterhånden en hel del erfaring. Du kan læse mere om mig som træner på denne side.

Igennem mine mange år som personlig træner har jeg opbygget en bred viden om, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Jeg kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med at få den krop, du går og drømmer om. Samtidig har jeg et ønske om, at du efter et endt træningsforløb skal føle, at træningen har været både sjov og lærerig.

Det er vigtigt for mig, at teknikken altid er i orden, så du får det maksimale udbytte af træningen og undgår skader. Uanset om der er tale om tung vægttræning, konditionstræning eller øvelser med egen kropsvægt, kan du altså være sikker på at blive grundigt instrueret.

Kost og træning går altid hånd i hånd

Der er naturligvis meget fokus på træningen i et personligt træningsforløb. Kosten spiller imidlertid også en central rolle. Spiser du ikke fornuftigt i forhold til din træningsmængde og -type, vil det nemlig være tæt på umuligt for dig at opnå de ønskede resultater. Derfor er grundig, personlig kostvejledning også altid en del af et træningsforløb hos mig.

Min erfaring siger, at de fleste gerne vil undgå stramme kure, hvor der skal tælles kalorier og spises på helt bestemte tidspunkter. I min optik er det heldigvis slet ikke nødvendigt at følge en fast kostplan for at blive sundere og gladere. Det hele handler om balance og om at få opbygget nogle gode vaner. Spiser du generelt set sundt, er der fortsat plads til at ”synde” indimellem. Sådan skal det være, hvis du spørger mig.

Jeg tilgår kostvejledningen på en menneskelig og fleksibel måde. Igennem løbende dialog hjælper jeg dig med at opbygge nogle vaner, som gør det nemt for dig at leve sundt. Typisk vil vi dagligt være i kontakt igennem et personligt træningsforløb, og du vil sende mig billeder og beskrivelser af din mad. Ud fra dette vil jeg komme med håndgribelige inputs til, hvad du med fordel kan skrue op og ned for.

Min mission er at gøre det simpelt for dig at leve sundt. Når du er færdig i et 20-ugers træningsforløb hos mig, skal du gerne føle, at det har været let at spise på en måde, som giver mening for dig og din træning. Derfor er der ingen hokuspokus-kure, men derimod håndgribelig kostvejledning, der er til at forstå. Du kan læse mere om min tilgang til kostvejledning her.

Jeg fungerer som mentor fra start til slut

Der er naturligvis meget fokus på træningen i et personligt træningsforløb. Kosten spiller imidlertid også en central rolle. Spiser du ikke fornuftigt i forhold til din træningsmængde og -type, vil det nemlig være tæt på umuligt for dig at opnå de ønskede resultater. Derfor er grundig, personlig kostvejledning også altid en del af et træningsforløb hos mig.

Min erfaring siger, at de fleste gerne vil undgå stramme kure, hvor der skal tælles kalorier og spises på helt bestemte tidspunkter. I min optik er det heldigvis slet ikke nødvendigt at følge en fast kostplan for at blive sundere og gladere. Det hele handler om balance og om at få opbygget nogle gode vaner. Spiser du generelt set sundt, er der fortsat plads til at ”synde” indimellem. Sådan skal det være, hvis du spørger mig.

Jeg tilgår kostvejledningen på en menneskelig og fleksibel måde. Igennem løbende dialog hjælper jeg dig med at opbygge nogle vaner, som gør det nemt for dig at leve sundt. Typisk vil vi dagligt være i kontakt igennem et personligt træningsforløb, og du vil sende mig billeder og beskrivelser af din mad. Ud fra dette vil jeg komme med håndgribelige inputs til, hvad du med fordel kan skrue op og ned for.

Min mission er at gøre det simpelt for dig at leve sundt. Når du er færdig i et 20-ugers træningsforløb hos mig, skal du gerne føle, at det har været let at spise på en måde, som giver mening for dig og din træning. Derfor er der ingen hokuspokus-kure, men derimod håndgribelig kostvejledning, der er til at forstå. Du kan læse mere om min tilgang til kostvejledning her.

  Book Large pakken her

  Anmeldelser

  Matilde Wad Seider

  trustpilot

  Kæmpe anbefaling!

  Efter 5 uger hos Sebastian føler jeg mig rustet til at stå på egne ben og opnå det vægttab, jeg gerne vil.
  Jeg har flere gange prøvet selv uden resultat.

  Sebastian har en helt utrolig professionel og beundringsværdig evne til straks at se hvor og hvordan der skal handles for at opnå resultater.

  God og behagelig kommunikation mellem træningerne.
  Tak for nu og min varmeste anbefaling herfra!

  2020

  Jesper Lumby Jensen

  trustpilot

  Tak for denne gang

  Jeg har haft fornøjelsen af et 20-klip træningsforløb med Sebastian. Mine ambitioner var at se hvad jeg kunne præstere med den krop gud har skænket mig, og også lave en investering i mig selv.
  På trods af coronapandemien har jeg været fuldt ud tilfreds med forløbet.

  For mig har Sebastian givet mig en masse inspiration til min træning fremadrettet, men også givet mig god vejledning i forhold til min kost.

  2020

  Rasmus Fallesen

  trustpilot

  Kan klart anbefales

  Købte 10 klip hos Sebastian (forløb på 2,5 måneder) med det mål at blive mindre omkring maven.
  Via en række træningsprogrammer og justeringener i kosten opnåede jeg er reduktion på 7cm omkring maven og en vægt reduktion på 7,5kg.

  Sebastian formåede at få de mest effektfulde ud af forløbet på den mindst generende måde for mig. Han lytter til hvad du kan lide og ikke lide, og foreslår øvelser og forbedringer ud fra det.

  2020

  Rikke Toft

  trustpilot

  Kan absolut anbefales!

  Jeg havde et kanon forløb med Sebastian (10 klip), med fokus på at blive stærkere og komme i form. Og det er jeg med garanti blevet. Mit forløb var primært bygget på at blive klar til fremtidige optagelsesprøver hos brandvæsnet, og jeg har virkelig fået en del med i rygsækken. Både hvad omhandler kost og træning.

  Så til andre der overvejer Personlig Træning – Sebastian kan varmt anbefales!

  2020