Om mig
Sebastian Portrait
Sebastian Training

Om mig

Jeg har dyrket flere sportsgrene på eliteniveau, jeg har mere end 10 års erfaring som personlig træner, jeg har haft over 1.000 klienter igennem — og jeg vil gerne hjælpe dig.

I hjertet af København, på Frederiksberg Allé, finder du mit private træningscenter. Her har jeg haft fornøjelsen af at hjælpe utallige klienter, fra dem, der tager deres første skridt på en ny sundhedsrejse, til dem, der ønsker at finpudse deres allerede solide færdigheder. Uanset hvor du starter fra, møder jeg dig med forståelse og empati. Jeg ser mig selv mere som en mentor end blot en træner. Det handler ikke kun om fysik, men også mentalt velbefindende, energi og godt humør. Min tilgang er tilpasset dig og din livsstil, og jeg er her for at motivere, guide og støtte dig. Sammen sørger vi for, at du ikke kun når dine mål, men også at du opretholder dem.

01
Diplomtræner v. Danmarks idrætsforbund
02
Fitnessinstruktør
03
Sportsmassør
04
Tennistræner
01
1:1 personlig træning
02
Muskelopbygning og vægttab
03
Præstationsforberedende træning
04
Coaching & mentaltræning
05
Kostvejledning
01
Mere end 1.000 klienter
02
Fysisk træner for professionelle sportsudøvere
03
Arrangør af træningsrejser gennem 15 år

Der findes ikke to forløb, der er ens

Hele pointen med personlig træning er, at det er dig, der er i centrum. Med øje på din livsstil, og dine mål tilrettelægges et træningsforløb, som er skræddersyet 110% til dig.

Gode relationer skaber resultater

Når vi er på bølgelængde, bliver det derfor også langt nemmere at komme i mål. Derfor vægter jeg også den gode relation og kommunikation utroligt højt.

Vær realistisk, hvis du vil nå dit mål

Jeg er ikke mirakelmager. Men arbejder du målrettet og dedikeret imod et ambitiøst, men realistisk mål, skal vi nok kunne opnå særdeles gode resultater.

Professionel træning i øjenhøjde

Det skal være en fornøjelse at træne, hvis du skal bevare motivationen, og derfor skal der også være god stemning, så du kan gå opløftet fra træningen hver eneste gang.

Det hele handler om dig og dine mål

Jeg sætter mig i dit sted, når du starter et personligt træningsforløb hos mig. Træningen bliver tilrettelagt ud fra dit udgangspunkt og dine mål.

Struktureret kostvejledning

Jeg giver grundig, personlig kostvejledning, hvor jeg følger dine madvaner helt tæt og hjælper dig med at rette ind på en måde, som giver mening for dig i din hverdag.

Se hvad andre siger om mine forløb

Matilde Wad Seider
29 år
Sebastian har en helt utrolig professionel og beundringsværdig evne til straks at se hvor og hvordan der skal handles for at opnå resultater.
Jesper Lumby Jensen
42 år
For mig har Sebastian givet mig en masse inspiration til min træning fremadrettet, men også givet mig god vejledning i forhold til min kost.
Rasmus Fallesen
27 år
Sebastian formåede at få det mest effektfulde ud af forløbet på den mindst generende måde for mig. Jeg opnåede en vægtreduktion på 7,5kg.
Rikke Toft
27 år
Jeg har virkelig fået en del med i rygsækken. Både hvad omhandler kost og træning. Så til andre der overvejer det – Sebastian kan varmt anbefales!

book en introsession sammen med mig

Indtast dine oplysninger, og bliv kontaktet. En introsession koster 400 kr.

Introsessionen er gratis ved køb af et træningsforløb.

Indsend kontaktoplysninger
Tak for din besked! Jeg vender tilbage hurtigst muligt.
Ups! Noget gik galt. Prøv at udfylde formularen igen.