Form

Vil du gerne blive en sundere, gladere og stærkere version af dig selv? Så book et træningsforløb hos mig allerede i dag, og kom i dit livs form.

Denne type forløb er ikke for dig, der søger et massivt vægttab eller at opbygge væsentligt mere muskelmasse. Et ”kom i form-forløb” er derimod for dig, der ønsker at få trimmet kroppen og at stå skarpere. Samtidig har du sandsynligvis et ønske om at få en stærkere og sundere krop.

En del af mine klienter ønsker at blive ”sommerklar” eller vil for eksempel gerne stå knivskarpt til deres bryllup. Ligeledes hjælper jeg mange, der står overfor den fysiske optagelsesprøve til politiet eller militæret. Sidst, men ikke mindst, har jeg masser af klienter, som ganske enkelt gerne vil starte et sundere og mere aktivt liv.

Læs mere om at komme i form her på siden, hvor du også kan se eksempler på klienter, jeg har hjulpet.

Kom i form nu med mig som sparringspartner

Det er aldrig for sent at komme i form. Jeg har klienter i alderen 16-80 år, og selvom du næppe opnår dit livs form som 80-årig, er der altid mulighed for forbedring. Ønsker du at blive en sundere og gladere version af dig selv, er det altså blot om at komme i gang. Alder er ingen hindring, og uanset dit fysiske udgangspunkt kan vi sammen skræddersy et forløb, der giver mening for dig.

Jeg har mere end 10 års erfaring som personlig træner og har haft over 1.000 klienter igennem. Jeg har altså efterhånden opbygget en solid viden om, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Desuden er jeg uddannet diplomtræner fra Danmarks Idrætsforbund og har selv dyrket sport på eliteniveau. Kort sagt er jeg tosset med træning.

For mig handler det der med at ”komme i form” om at få opbygget nogle gode, sunde vaner. Det handler om at finde balance i både kost og træning, så det bliver nemt for dig at træffe gode valg. På den måde vil du opleve, at det – når først du er kommet i gang – er nemt både at komme i form og at holde formen.

Når du booker et træningsforløb hos mig, er jeg din pålidelige sparringspartner hele vejen igennem. Jeg er ved din side fra start til slut, og vi indgår typisk i daglig kontakt. Da jeg altid kun har et begrænset antal klienter ad gangen, kan du være sikker på, at du er i fokus.

Sådan fungerer et træningsforløb hos mig

Det er vigtigt for mig at pointere, at der ikke er to cases, der er ens. Selvom mange af mine klienter har lignende udgangspunkter, bliver forløbene aldrig de samme. Dit træningsforløb bliver tilpasset lige netop dig.

Når forløbet tilrettelægges, kigger jeg på din livsstil, dine vaner, dit nuværende træningsniveau og dine mål. Ud fra dette bliver der sammensat et ”kom i form-forløb”, som giver mening for dig. Forløbet skal passe til dit liv, hvis du vil opnå varige resultater. Derfor er det nødvendigt at kigge på din levemåde og at være realistisk omkring, hvordan, hvornår og hvor meget du skal træne.

Jeg går meget op i at sikre, at teknikken er i orden, så du får mest muligt ud af din træning og naturligvis undgår skader. Derudover sørger jeg for at finde frem til den type træning, der giver mest mening for dig og de mål, du har sat dig. Min erfaring er, at op imod 80-90 % af mine klienter har trænet forkert i forhold til deres målsætninger. Dét skal undgås, og derfor kigger jeg også grundigt på træningsform og -teknikker.

Typisk træner vi sammen 1-2 gange om ugen, når du indgår i et træningsforløb hos mig. Derudover får du lagt et træningsprogram, du kan følge på træningsdage, hvor vi ikke mødes. Som nævnt, er god teknik en topprioritet for mig, og jeg sørger derfor naturligvis også for at instruere dig grundigt i de forskellige øvelser forud for din egen træning.

Kost og træning går hånd i hånd

Det nytter ikke noget at forsøge at komme i form udelukkende ved hjælp af træning. Kost og træning er ganske enkelt to sider af samme sag. Derfor indgår kostvejledning også altid i mine forløb.

Hele vejen igennem forløbet vil jeg yde grundig, personlig kostvejledning. Jeg har fokus på at gøre det nemt for dig at leve sundt, og for mig handler det derfor om at hjælpe dig med at opbygge gode vaner. Du får altså ikke stukket en kedelig kostplan i hånden – jeg tilgår kostvejledningen langt mere fleksibelt og menneskeligt.

Som regel vil vi dagligt være i kontakt, når du indgår i et forløb med fokus på at komme i form. Du vil typisk sende mig billeder og beskrivelser af din kost, hvorefter jeg vil komme med feedback og håndgribelige tips til, hvor du med fordel kan skrue lidt op eller ned. På den måde får vi sammen rettet din kost ind, så der også på denne front bliver arbejdet imod at komme i bedre form.

Du kan læse meget mere om mig og min tilgang til både træning og kost på denne side.

3 eksempler på “Kom i form-forløb”

Nadia, 28 år

Nadia havde et klart ønske om at få en mere fast og stram numse. Derfor bookede hun et 20-ugers-forløb med fokus på booty-træning hos mig.

Nadia havde et rigtig fint udgangspunkt og havde i forvejen en smule erfaring med træning. Hun havde imidlertid brug for ny inspiration. Hun ville gerne have et bredere og større kendskab til forskellige øvelser, og derudover ønskede hun at optimere sine teknikker.

Jeg lagde et program for Nadia, som bestod af cirka 50 % konditionstræning og 50 % styrketræning. I styrketræningsdelen var der særligt fokus på baller og lår.

Træningen kombineret med grundig kostvejledning gjorde, at Nadia tabte syv kilo fedt og fik en langt mere tonet og fast krop.

Nadia er et rigtig godt eksempel på, hvordan det er muligt at transformere kroppen ved hjælp af målrettet træning og den rette kost. Som ønsket fik hun en fastere og strammere numse og kom generelt i bedre form.

Ida, 36 år

På blot 10 uger formåede Ida at tabe sig 10 kilo. Hun er 36 år gammel, men efter bare 10 uger med personlig træning kunne hendes krop gå for at være 26. Ida er ganske enkelt et pragteksemplar på, hvor meget man kan nå på blot kort tid ved hjælp af den rette træning og kost.

For at opnå et godt resultat med personlig træning handler det om at få opbygget en god relation. Begge parter skal være indforståede med, hvad målet er, og det er vigtigt, at man forstår hinanden. Det gjorde Ida og jeg.

Ida var ikke så meget til fitnesscentre, og derfor lagde vi en plan, der ikke involverede sådanne. Vi trænede sammen en gang om ugen, og derudover trænede Ida derhjemme 5 x 25 minutter om ugen. Hjemmetræningen bestod af simple, men hårde øvelser. Ida havde en kettlebell og en slyngetræner at gøre godt med, men ellers var der tale om kropslige øvelser. Til vores ugentlige 1:1-sessioner sørgede jeg naturligvis for at instruere Ida grundigt i øvelserne, så hun var godt rustet til at træne på egen hånd.

Imellem vores møder fulgte jeg Ida tæt og ydede blandt andet grundig, personlig kostvejledning, så der også var styr på denne del.

Jonas Schmidt, 42 år

Jonas er en dansk komiker og skuespiller, som kom til mig med et klart mål: Han ville tabe sig og komme i form til at bestige Kilimanjaro.

At bestige Kilimanjaro kræver selvsagt en del, og vi havde ikke specielt meget tid at gøre godt med. Jonas havde blot 10 uger, før bjerget skulle bestiges, så vi kom i gang i en fart. Jeg lagde en ambitiøs plan for Jonas, som ville gøre ham i stand til at bestige Afrikas højeste bjerg.

Træningen bestod primært af konditionstræning, da bjergbestigning kræver god udholdenhed. Derudover kræver det nogle stærke lår- og lægmuskler samt en stærk ryg og core. Derfor blev konditionstræningen kombineret med lidt styrke- og coretræning.

Jonas trænede i 1-2 timer 5-6 dage om ugen i de 10 uger, vores samarbejde varede. Derudover var han ude på nogle lange, seje vandreture i terræn for at vænne sig til terrænvandring.

Udover målrettet træning kiggede vi naturligvis også på Jonas’ kost. Når man skal bære sin egen kropsvægt hele vejen til toppen af Afrika, handler det om at være så trimmet som overhovedet muligt. Derfor var der fokus på at tabe fedt.

Jeg kostvejledte Jonas hele vejen igennem forløbet, og han havde 1-2 fastedage om ugen. Det gjorde, at han tabte sig ekstra meget, og faktisk kan faste være rigtig sundt for kroppen, hvis det gøres rigtigt. Blandt andet gør faste, at man vænner sig til generelt at spise mindre.

Jonas tabte otte kilo fedt i løbet af de 10 uger. Herefter besteg han Kilimanjaro med helbredet i behold og med en fantastisk oplevelse i bagagen.

Kom i dit livs form – bestil et træningsforløb hos mig

Hvis du ønsker at komme i dit livs form og at blive sundere, stærkere og gladere, er du landet det rette sted. Book et af mine træningsforløb på enten 5, 10 eller 20 uger, og kom i form takket være målrettet træning og grundig kostvejledning.