Kost

Træning og kost går hånd i hånd. Ønsker du at opnå resultater igennem din træning, er du nødt til også at kigge på dine madvaner, og her kan du passende have mig med på råd.

Jeg hjælper typisk klienter, som ønsker at tabe sig eller at opbygge muskelmasse.

Derudover kan jeg naturligvis også være behjælpelig, hvis du ”bare” gerne vil leve et sundere og mere afbalanceret liv og derfor har brug for hjælp til at rette kosten ind.

Det behøver ikke være svært at spise sundt

Jeg er af den klare overbevisning, at kostvejledningen skal være håndgribelig. Det skal være let og ligetil for dig at træffe gode valg, og derfor handler det hele om at få opbygget nogle sunde vaner.

Mange mennesker finder det svært at spise sundt og synes, at kost er lidt af en jungle at finde rundt i. Det kan jeg godt forstå, men sådan behøver det heldigvis ikke være. Der er i virkeligheden ikke så meget hokuspokus over det, og det vil du helt sikkert opdage, når du starter et forløb hos mig.

Min erfaring er, at de fleste mennesker ikke har lyst til at følge en stram, personlig kostplan, at veje deres mad, tælle kalorier eller at spise på helt bestemte tidspunkter. Derfor tilgår jeg kostvejledning på en mere fleksibel måde. Jeg laver ikke en skræddersyet kostplan til dig, som du skal følge slavisk, men vejleder dig derimod på en måde, som gør det nemt for dig at spise sundt.

Personlig kostvejledning, der er til at overholde

Der er ingen klienter, der er ens, og derfor er der heller ikke to forløb hos mig, der er ens. Dit forløb bliver tilpasset dig, dine målsætninger og din livsstil.

Et forløb indledes med en samtale, hvor jeg får indblik i dine vaner i forhold til både kost og træning. Jeg giver dig allerede her gode råd til, hvor du kan sætte ind og ændre nogle ting. Herefter bliver der udarbejdet en plan for din træning, og så går vi ellers i gang med sammen at opbygge sunde vaner for dig.

Kostvejledningen fungerer typisk således, at du dagligt sender mig billeder og beskrivelser af den mad, du har indtaget. Ud fra dette får du feedback og håndgribelige inputs til, hvad der skal skrues op eller ned for. Jeg følger dig altså helt tæt og er ved din side hele forløbet igennem.

For mig handler kostvejledning om at hjælpe dig med at finde balance i kosten. Der er naturligvis plads til at ”synde”, så at sige, så længe du overordnet set lever sundt. At leve sundt er en balancegang, for hvis du generelt har nogle gode, sunde vaner, tager du ikke skade af en enkelt cheat day. Kost er ikke raketvidenskab, og med mig som sparringspartner vil du opleve, at det bliver nemt at træffe valg, din krop vil takke dig for.

Du kan læse mere om mig og min tilgang til kost og træning her.

Ovenfor ser du et eksempel på, hvordan en dag kunne se ud rent kostmæssigt. Det er imidlertid blot et eksempel, for kostvejledningen tilpasses specifikt til den enkelte. Sammen finder vi ud af, hvad der giver mening for dig.

Ønsker du at tabe dig, øge din muskelmasse eller at opbygge nogle sundere vaner?

Så book et af mine træningsforløb på 5, 10 eller 20 uger, som alle indeholder personlig og grundig kostvejledning.