Vil du tage hul på en sundere livsstil og kickstarte din træning? Har du brug for en hjælpende hånd til at komme i gang, eller trænger du til ny inspiration til træning og kost? Så er et 5-ugers-forløb den ideelle løsning for dig.

Dette forløb er for dig, som ønsker at komme godt i gang med træningen og for eksempel gerne vil have styr på de basale teknikker. Efter et personligt træningsforløb med mig vil du være i stand til at fortsætte på egen hånd.

Du kan læse mere om træningsforløbet nederst på siden eller booke et forløb lige her nedenfor.

Alle forløb er vejledende. Ved specifikke ønsker, bedes du kontakte mig.

seb-ydelser

Inkluderet i small pakken #2

✔ Træning 2 gange om ugen i 5 uger (55 min)
✔ Personlig træningsplan
✔ Kostvejledning i 5 uger
✔ Målinger før og efter
✔ Tæt samarbejde med mig

5 ugers-træningsplan

Dette forløb er til dig som:

Vil tabe op til 5 kg
Ønsker at definere musklerne
Ønsker at få styr på basale øvelser og teknikker
Vil kickstarte træningen og en sundere livsstil

Pris 10.500,-

Trustpilot (4,7/5)

Google (5,0/5)

BOOK PRØVETIME

Book en prøvetime og se om personlig træning er noget for dig. Hvis du efterfølgende vælger, at booke et forløb, vil prisen for prøvetimen blive modregnet i forløbets pris. Prøvetimen vil således fungere som den 1. session i forløbet.

Pris 1.200,-

SÅDAN FOREGÅR DET

Step 1

Du booker dit forløb online her på siden. Du udfylder diverse informationer om dig selv og betaler herefter.

Step 2

Inden for 48 timer bliver du kontaktet af mig med henblik på at aftale en tid til den første konsultation.

Step 3

Den første konsultation starter med en indledende samtale. Du bliver målt, og vi tager evt. billeder. Herefter starter vi træningen.

FØR- OG EFTERBILLEDER AF KLIENTER

Jonas Schmidt -8 kg fedt

Jonas, 42 år

Tabte 8 kg på 12 uger med intens personlig træning.

På 20 uger har Maria formået at tabe sig 18 kilo.

Maria, 26 år

På 20 uger har Maria formået at tabe sig 18 kilo.

Margit gennemfører ironman

Margit, 40 år

Tabte 37 kg på et år og gennemførte til slut en fuld ironman.

Et træningsforløb tilpasset dig og dine mål

Der er aldrig to træningsforløb hos mig, der er ens. Det lyder måske lidt som en floskel, men hvert eneste forløb bliver skræddersyet til den enkelte klient. Med øje på dit udgangspunkt, dine mål og din livsstil bliver der simpelthen tilrettelagt et forløb, som er helt perfekt for lige netop dig.

Du kan snildt opnå nogle gode resultater på blot fem uger, men vigtigst af alt kan vi i løbet af et 5-ugers-forløb opbygge nogle sunde vaner, du kan tage med dig resten af livet. Du ser næppe den helt store transformation på fem uger, men du kan komme godt i gang og få det der famøse spark bagi, som ofte er dét, der skal til. Vi sammensætter et træningsprogram, som er tilpasset dine mål og din tekniske kunnen, og der bliver naturligvis taget højde for eventuelle skavanker. Dette træningsprogram kan du fortsætte med at følge, efter vores samarbejde slutter.

Et forløb starter altid med, at vi har en indledende samtale, hvor vi kortlægger, hvad du gerne vil opnå med træningen, og hvilke eventuelle udfordringer du har. Om der er fokus på vægttab, muskelopbygning eller generelt at komme i bedre form, kan vi sammensætte et træningsprogram, der giver mening for dig.

Sådan foregår træningen

Hvordan træningen forløber afhænger fuldkommen af, hvilke mål du har sat dig. Der er eksempelvis milevid forskel på, hvordan du bør træne, hvis du gerne vil tabe dig, og hvordan du bør træne, hvis du ønsker at øge din muskelmasse. Noget af det allervigtigste er derfor, at du og jeg er enige om, hvad målsætningen er. Min erfaring er, at op imod 80-90 % af mine klienter har trænet forkert i forhold til, hvad de gerne vil opnå, og dét må naturligvis ikke ske.

Som personlig træner favner jeg bredt, og jeg kan derfor også være behjælpelig i mange forskellige situationer. Jeg har mange klienter, der ønsker at tabe sig eller at tage væsentligt på i form af muskler, men jeg arbejder også med mennesker, som ”bare” gerne vil være mere rippede. For eksempel ønsker mange at stå skarpere op til sommerferien eller til deres bryllup, og dette kan jeg hjælpe med. Jeg har ligeledes mange klienter, der ganske enkelt gerne vil komme i form for at blive sundere, gladere og stærkere.

Træningen sammensættes ud fra, hvad dit mål er. Vi træner sammen 1-2 gange om ugen i mit private gym i København, og derudover lægger jeg et træningsprogram for dig, som du kan følge på de træningsdage, hvor vi ikke fysisk mødes. Når vi har 1:1-sessioner, sørger jeg naturligvis for at instruere dig grundigt i de øvelser, du skal udføre, når du træner alene.

Vi er løbende i kontakt, og jeg er således med dig hele vejen igennem forløbet – også selvom vi måske kun ses en gang om ugen. Dit mål er mit mål, og vi er derfor også sammen om træningsprojektet fra start til slut.

Træning og kost går hånd i hånd

Jeg har naturligvis meget fokus på træningen, når du køber et træningsforløb hos mig. Man kan imidlertid ikke komme uden om, at kost og træning er to sider af samme sag. Derfor vil der også altid indgå grundig kostvejledning i et 5-ugers-forløb. Spiser du ikke korrekt i forhold til din træningsmængde og dine mål, er det nemlig så godt som umuligt at opnå de ønskede resultater.

Jeg tror ikke rigtig på stramme kostplaner og mystiske kure. Derimod tror jeg på, at det skal være nemt at leve sundt – og at det ér nemt at leve sundt. Det handler blot om at få opbygget nogle gode, sunde vaner. Denne del hjælper jeg dig med igennem træningsforløbet.

For mig at se handler det der med at spise sundt om balance. Der skal være plads til at spise søde sager en gang imellem, og det bliver der, hvis du overordnet set lever sundt. Der er i virkeligheden ikke så meget hokuspokus i det, det handler blot om lige at få knækket koden, og det er her, jeg kommer ind i billedet.

Igennem et træningsforløb hos mig vil vi typisk være i kontakt dagligt. Du vil sende mig billeder og beskrivelser af, hvad du har spist i løbet af dagen, og ud fra dette vil jeg komme med håndgribelige inputs til, hvad du med fordel kan ændre lidt på. På den måde får vi løbende rettet ind, så du vænner dig til at spise på en måde, som giver mening for din krop og din træning.

Målet er at opnå balance i kosten, og med mere end 10 års erfaring med kostvejledning kan jeg helt sikkert også hjælpe dig.

Book dit træningsforløb her på siden, og kom godt i gang

Uanset dit udgangspunkt kan jeg uden tvivl være dig behjælpelig, hvis du ønsker at komme godt i gang med et sundere liv. Det er aldrig for sent, og faktisk har jeg klienter på helt op til 80 år, så hverken alder, fysik eller eventuelle skavanker er en hindring.

Et 5-ugers-forløb er for dig, der ønsker at komme godt i gang med træningen, eller som mangler inspiration. Det er for dig, der gerne vil leve sundere og få opbygget nogle gode vaner, du kan tage med dig videre.

Du skal ikke forvente et vanvittigt vægttab eller en fordobling af din muskelmasse på fem uger, men du kan forvente at få taget rigtig godt hul på en ny livsstil. Når forløbet er slut, vil du være i stand til at arbejde dig videre imod større mål på egen hånd.

  Book Small pakken #2 her

  Anmeldelser

  Matilde Wad Seider

  trustpilot

  Kæmpe anbefaling!

  Efter 5 uger hos Sebastian føler jeg mig rustet til at stå på egne ben og opnå det vægttab, jeg gerne vil.
  Jeg har flere gange prøvet selv uden resultat.

  Sebastian har en helt utrolig professionel og beundringsværdig evne til straks at se hvor og hvordan der skal handles for at opnå resultater.

  God og behagelig kommunikation mellem træningerne.
  Tak for nu og min varmeste anbefaling herfra!

  2020

  Jesper Lumby Jensen

  trustpilot

  Tak for denne gang

  Jeg har haft fornøjelsen af et 20-klip træningsforløb med Sebastian. Mine ambitioner var at se hvad jeg kunne præstere med den krop gud har skænket mig, og også lave en investering i mig selv.
  På trods af coronapandemien har jeg været fuldt ud tilfreds med forløbet.

  For mig har Sebastian givet mig en masse inspiration til min træning fremadrettet, men også givet mig god vejledning i forhold til min kost.

  2020

  Rasmus Fallesen

  trustpilot

  Kan klart anbefales

  Købte 10 klip hos Sebastian (forløb på 2,5 måneder) med det mål at blive mindre omkring maven.
  Via en række træningsprogrammer og justeringener i kosten opnåede jeg er reduktion på 7cm omkring maven og en vægt reduktion på 7,5kg.

  Sebastian formåede at få de mest effektfulde ud af forløbet på den mindst generende måde for mig. Han lytter til hvad du kan lide og ikke lide, og foreslår øvelser og forbedringer ud fra det.

  2020

  Rikke Toft

  trustpilot

  Kan absolut anbefales!

  Jeg havde et kanon forløb med Sebastian (10 klip), med fokus på at blive stærkere og komme i form. Og det er jeg med garanti blevet. Mit forløb var primært bygget på at blive klar til fremtidige optagelsesprøver hos brandvæsnet, og jeg har virkelig fået en del med i rygsækken. Både hvad omhandler kost og træning.

  Så til andre der overvejer Personlig Træning – Sebastian kan varmt anbefales!

  2020